Massages
Vul een subtitel in

Een stressvolle werkdag achter de rug?

Tijd om te ontressen. Massage is een prikkeltherapie waarop het hele lichaam reageert.

Massage brengt rust, ontspanning en verlichting voor lichaam en geest. De kracht van een massage is niet te onderschatten.

Relaxatie Massage

Het woord zegt het al zelf: relaxatie. Een massage die ernaar streeft totale ontspanning te bekomen. Spanningen zullen verdwijnen en emoties zullen een plaats krijgen of losgelaten worden.

€65

Rug- Nek - Schoudermassage

Met verschillende technieken word er op de pijnlijke spieren gewerkt. Na de eerste massage ga je al een wereld van verschil voelen! Regelmatig deze rugmassages ondergaan is aan te raden voor mensen die regelmatig last hebben van deze punten in het lichaam.

€35

Hotstone Massage

De hete stenen zorgen er samen met mijn warme handen voor dat de geblokkeerde zones in het lichaam zich ontspannen.

De ontspanning gaat zo diep dat het gelukshormoon vrijgemaakt wordt en je overvallen wordt door positieve energie en wilskracht.

€70

Sacrale Massage

Tijdens de massage wordt er contact gemaakt met de gids van de coach voor het doorstromen van kosmische energie. Bijzondere aandacht wordt gegeven aan het stimuleren van de zielspunten en meridianen.

€65

Oorkaarsen

De oorkaars wordt gebruikt om het lichaam te zuiveren. Als aanvullende therapie bij neus- keel- en oorklachten, alsook bij hoofdpijntherapie.

€65

Reiki

De reikibeoefenaar zal zijn/haar handen op uw lichaam leggen en geeft zo de reiki door.

Het werkt door in het hele lichaam, zelfs door de kledij heen en verzorgt zo het geestelijke, emotionele lichaam.

€60

Indische Massage

De massage stimuleert de lymfedrainage en heeft daardoor een diepzuiverende werking. Vanuit de buik (hara zone) wordt er telkens weer met warme olie naar alle ledematen gewerkt. De Indische massage geeft een ondersteuning aan je ayurvedisch type (vata, pitta, kapha). Je type wordt vooraf bepaald door een vragenlijst in te vullen.

€80

Schoonheidsinstituut Puur Beauty

Is Me Time !

Schoonheidsinstituut Puur Beauty

Sint Adriaanstraat 121   3150 Haacht

+32(0)484 22 61 84

info@puurbeauty.be